HTML

infraszauna00

Infraszauna hatása az immunrendszerre és az egészségre. Immunrendszer sajátosságai, valamint az influenza jellemzői és elkerülésének módozatai. Méregtelenítés fontossága, valamint a karcsú alak és a szép bőr titka.

Friss topikok

  • Fogyás: Én még csak normál szaunában voltam. De nagyon felkeltette az érdeklődésemet :D (2010.09.06. 12:16) Infraszauna
  • Légtisztító: Gyógyszerek és egyéb vegyianyagpok helyett az egyik legjobb megoldás, ha otthonunkban légtisztító ... (2010.08.09. 11:38) Allergia

Linkblog

Archívum

Infraszauna

2010.07.15. 16:23 infraszauna00

 

Az elmúlt években nagyon sokat foglalkoztak az infraszauna kérdésével, annak hatásaival. Mára elérkeztünk odáig, hogy a fogyókúrák, diéták, és az alakformálás szerves részévé vált az infraszauna.

 

A szauna hatékonysága és annak használata több ezer évre nyúlik vissza, az infraszauna ennek tovább fejlesztett változata, mely a műszaki fejlődésnek köszönhető.

 

Ennek köszönhetjük, hogy akár otthon is birtokolhatjuk a szauna, jelen esetben az infraszauna előnyeit, hiszen nem kíván akkora területet és átépítést, mint egy hagyományos szauna.

 

Az infraszauna valóban alkalmas alakformálásra, ráadásul, minden fáradság nélkül, hiszen az infraszauna melege hőt termel a testen belül, mely a lerakódott zsírszöveteket lebomlásra ösztönzi. Pontosan olyan formán történik ez, mint ha izommunka eredménye lenne a felfokozott testhőmérséklet, tehát, mintha edzés által történne az alakváltozás, illetve a testsúlyvesztés.

 

Annak ellenére, hogy a legtöbb ember alakformálás céljára használja az infraszaunát, tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy fogyasztó hatásán túl számtalan jótékony egészségügyi hatása van a készülék használatának.

 

Az infraszauna hatásai közé tartozik a méregtelenítés, mely minden testi funkcióra kihatással van, számos betegség megszüntethető, illetve megelőzhető a méregtelenítés által.

 

Ezen kívül, az infraszauna használata jótékony hatással van az izmokra, ízületekre, különböző gyulladásos betegségek megszüntetésére. Minden betegség, legyen akár egyszeri, akár akkut, melyre jótékony hatással van a hőmérséklet általi behatás, az elkerülhető, illetve gyógyítható infraszauna használatával.

 

Tulajdonképpen nincs olyan betegség, melyre ne lenne hatással az infraszauna használata. Ennek alapvető oka az immunrendszer erősítése, mely mára kutatások által bizonyított tény. Mivel sokkal kevésbé betegszik meg a szervezet, ha immunrendszere stabilabb, és mivel az infraszauna erősíti az immunrendszert, ezért egyértelmű tény, hogy az infraszauna felhasználók sokkal kisebb eséllyel betegszenek meg.

 

Ez a fenti állítás bár tudományosan bizonyított tény, leginkább azok számára bizonyosodott be leginkább, akik a legveszélyesebb influenzajárványok közepette is egészségesek maradtak, mivel immunrendszerük képes volt ellenállni a terjedő vírusok ellen.

 

Bár az egészségügyi hatásai is jelentősek az infraszaunának, de stressz oldás tekintetében is nagyon hatékony. Ez igen jelentős felfedezés, hiszen mai rohanó világunkban a stressz szinte mindennapos jelenség, nem csupán felnőttek, de már a gyerekek körében is. A magas elvárások, az állandó feszültség és rohanás mind kiváltó tényezője lehet a stressznek, és ez most olyan egyszerűen megoldható, melyre eddig nem volt lehetőség.

 

Mindebből azt láthatjuk, hogy az infraszauna minden tekintetben roppant sok jótékony hatással rendelkezik, és nem kíván túl sok időbefektetést a használata.

 

Az infraszaunának már léteznek olyan típusai, melyek árfekvés tekintetében, valamint méreteiből adódóan, szinte bárki beszerezhet magának, hogy otthonában használhassa azt.

 

Arra való tekintettel, hogy mennyivel egészségesebbé, felszabadultabbá és erőteljesebbé tud tenni egy szervezetet az infraszauna használata, lehetséges, hogy ez egy megtérülő befektetés lehet a felhasználók számára.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infraszauna00.blog.hu/api/trackback/id/tr432153796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fogyás · http://www.enportal.hu/ 2010.09.06. 12:16:05

Én még csak normál szaunában voltam. De nagyon felkeltette az érdeklődésemet :D
süti beállítások módosítása